calorEls consellers i conselleres de FAPA-l’Horta Sud, volem manifestar:

- Tota la nostra solidaritat i el nostre suport al moviment estudiantil per la jornada de mobilització convocada per al dia 18 de setembre. Fem una crida a tota la comunitat educativa i molt especial a totes les famílies per a què el proper dia 18 de setembre participen en la manifestació a València, com a mesura de protesta per la greu situació en què estan deixant l’Escola Pública. Motius, n'hi ha, i molts per fer costat a aquest dia de lluita.

 

- Com a mares i pares, amb el major respecte a què cada persona prenga la decisió que hi crega més convenient, ens reafirmem en la voluntat de seguir treballant i lluitant, junt a qualsevol col.lectiu, per la dignitat de l’Escola Pública.

Ignorar les polítiques amb uns principis i valors del neoliberalisme més talibà que s’estan duent a terme contra l’ Escola Pública, és contribuir de manera inconscient al desmantellament de l’educació pública d’una manera silenciosa i irreversible.

Amb el nostre silenci no volem ser complices.

Defensem una Escola laica que eduque sense dogmes, que ensenye des del coneixement científic, que defense la llibertat de pensament i de consciència, que ajude a assumir la pluralitat i la diversitat i que eduque críticament en valors democràtics. Així aconseguirem una Educació que prepare Persones per a la Vida i no que titelles per al Mercat.

Seguirem dia rere dia al costat dels nostres fills i les nostres filles, per anar construint una Escola de tots i per a totes les persones.

Consellers i conselleres de FAPA-l’Horta Sud
FAPA- Foia de Bunyol-Xiva

Horta Sud, a 17 de setembre de 2014